Sarıdibek Ortaokulu

Vizyon: Türk milletinin manevi değerlerine bağlı,ülkesini ve milletini gönülden seven,topluma faydalı,sürekli gelişen,geleceğe güvenle bakabilen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrenmeyi hayatının her alanına yayan,her alanda başarıyı hedefleyen,özgün fikirler üretebilen,eğitim-öğretimde verimliliği yakalayan,katılımcı,kendini sürekli geliştiren,araştırmacı ruha sahip bireyler yetiştiren bir kurum olmayı hedefliyoruz.

Başarılar: 2017/2018 Okullar Arası Küçük Erkek Futbol İlçe 2.liği, 2017/A.G.P İl Birinciliği Yarışmaları Küçük Kızlar Takım İl 2.liği ve 2017/2018 Okullar Arası Küçük Erkek Futsal ilçe 1.liğimiz bulunmaktadır.

Saatler: Covid-19 tedbirleri kapsamında ders başlama 08.30, çıkış 14.40.
Isınma: Merkezi Sistem (Kalorifer)
Servis Bilgisi: 8 adet taşıma servisimiz bulunmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2021 PYBS´de bir öğrencimiz burs kazanmıştır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda piknik,gezi,spor turnuvaları,bilgi yarışmaları düzenli olarak yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 112 Öğrenci, 9 Öğretmen, 1 Müdür Yardımcısı, 1 Okul Müdürü, 2 İşkur Hizmetlisi bulunmaktadır.

Telefon - (362) 695 00 01

WEB - https://saridibekortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Sarıdibek mahallesi Ambarbaşı sokak No 27 Vezirköprü/Samsun

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Mahalle(köy)

Adres - Sarıdibek mahallesi Ambarbaşı sokak No 27 Vezirköprü/Samsun

Ulaşım İlçe merkezine ulaşım mahalle minibüsleri ve şahsi araçlarla yapılmaktadır. Mahalle minibüsleri sabah saatlerinde köyden ilçeye hareket edip; akşam saatlerinde ilçeden köye dönmektedir. Öğretmenlerimizin büyük çoğunluğu Vezirköprü´de oturduğu için Sarıdibek-Vezirköprü arası öğretmen servisimiz vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Mahallemiz ilçe merkezine 45 km,il merkezine ise 155 km uzaklıktadır.